Werkzaamheden


 

De werkzaamheden die ik uitvoer zijn veelzijdig. Een aantal van deze werkzaamheden worden hieronder nader uitgelicht.

 

 

Aanbouw

Als u kiest voor een aanbouw, dan kan ik voor u het hele traject begeleiden. Van een ontwerptekening en de aanvraag van de bouwvergunning tot en met de volledige realisatie van de aanbouw.

Bij aanbouw kunt u denken aan de uitbreiding van uw woonkamer, keuken of bijkeuken. Dit kan natuurlijk ook in de vorm van een serre.

 

Kozijnen

Kozijnen zijn er in alle maten en soorten. Denk hierbij aan raamkozijnen, openslaande tuindeuren en schuifpuien. Het maken en restaureren van houten kozijnen op maat kom ik met regelmaat tegen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Het opmeten en plaatsen van kunststof kozijnen behoort tevens tot de mogelijkheden. Vervanging van enkel glas door isolatieglas (dubbel glas) en het plaatsen van ventilatieroosters is geen enkel probleem.

Daarnaast is ook het maken en herstellen van blinden/luiken mogelijk.

 

Kunststof

Naast kunststof kozijnen is het ook mogelijk om, naast houten goten en boeidelen, kunststof goten en boeidelen door mij te laten plaatsen. 

 

Keukens

Ook voor het plaatsen van een nieuwe keuken bent u aan het juiste adres. Hierbij kan gedacht worden aan het plaatsen van keukenmeubilair en inbouwapparatuur, het omleggen van leidingen en het plaatsen van tegelwerk op wand en vloer. Uw oude keuken demonteer ik desgewenst.

 

Badkamers

Er komen vele disciplines kijken bij het plaatsen en inrichten van een badkamer en/of toilet.

Timmerman, loodgieter en tegelzetter zijn benodigd om tot een mooi geheel te komen.

Het stopt natuurlijk niet bij alleen het plaatsen van de badmeubels, maar ook tegelwerk, installatiewerkzaamheden en meubelafwerking zijn belangrijke aspecten.

Daarom bied ik u een totaalconcept aan voor uw badkamer en/of toilet, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw.

 

Dakwerk en dakkapellen

Timmer- en onderhoudsbedrijf F. Gietema is er zo op ingericht dat complete daken kunnen worden gerealiseerd. Dat wil zeggen vanaf de kapconstructie tot het afwerken van het dak. Alles gebeurd in eigen beheer, zoals timmerwerk, dakdekken en loodgieterwerk.

Het renoveren van bestaande dakkapellen of het plaatsen van nieuwe dakkapellen kan in hout, trespa en kunststof worden uitgevoerd. Van het isoleren van bestaande daken tot het leggen van dakpannen en het plaatsen van dakramen (Velux) behoort tot de mogelijkheden.

 

Vloeren

Het leggen van een houten vloer of laminaat valt binnen de mogelijkheden. Een andere optie is het laten betegelen van uw vloer. Ook een fermacellvloer op korrels zit in mijn portefeuille. 

 

Renovatie

Het renoveren van oude gebouwen of delen daarvan heeft mijn interesse. Zo mocht ik reeds delen van de trap/leuningen in de toren van de Doniakerk (1660) te Makkum renoveren alsmede ook diverse renovatiewerkzaamheden aan andere gebouwen/kerken uitvoeren.

 

Heeft u renovatiewerkzaamheden die uitgevoerd dienen te worden dan ben graag bereid u van advies en een offerte te voorzien.

 

Garage en carport

Het bouwen van carports, garages en/of het herindelen van garages valt onder de mogelijkheden van Timmer- en onderhoudsbedrijf F. Gietema.

 

Agrarische bedrijven

Op Agrarische bedrijven zijn vele diverse werkzaamheden uit te voeren. Van dakwerk tot het maken, herstellen en plaatsen van naamborden en uilenborden. Ook het maken en plaatsen van staldeuren en het isoleren en maken van kantines en kantoren zijn voorkomende werkzaamheden. Hooibergen voor diverse doeleinden zijn ook mogelijk. Voor al deze werkzaamheden kunt u bij mij terecht.